Snel lenen zonder bank

In Nederland en België bestaan er zogeheten minileningen. Hier kun je zonder BKR toetsing (in Nederlands) een lening krijgen, soms nog diezelfde dag. Voorwaarde hiervoor is wel dat je al ingeschreven moet staan.

Mogelijk in Nederland en in België

Dit soort minileningen bestaan dus zowel in Nederland als in België. Door middel van te laat-boetes en administratiekosten als je het geld echt met hoge spoed wilt hebben behaalt de aanbieder van dit soort minileningen – ook wel flitsleningen genoemd – haar inkomsten. Snap je het?


Snel lenen zonder bank

Een minilening is gebaseerd op het principe dat je jezelf eerst moet registreren. Heb je dit eenmaal gedaan, dan kun je snel een lening aanvragen. De bedragen zijn niet al te groot, bijvoorbeeld €500 of €750. De looptijd is ook kort, bijvoorbeeld 21 dagen. Betaal je na 21 dagen terug, dan is er geen probleem. Je betaald dan ook letterlijk 0% rente. Kun je het echter niet terugbetalen, dan heb je wel een probleem. Je zult dan bijvoorbeeld €50 administratiekosten moeten betalen. En als je dan €500 hebt geleend, dan betaal je ineens 10% rente over minder dan een maand. Dan ben je dus veel geld kwijt.