Geld lenen zonder bank – hoeveel?

Als je geld wilt lenen zonder bank, hoeveel kun je dan lenen? Dit ligt eraan door wie je lening gefinancierd wordt. Wij leggen het hieronder uit.

Waarom lenen?

Voordat je gaat lenen zonder bank, zul je je altijd moeten afvragen waarvoor het geld is bedoeld. Is het geld bedoeld om bestaande leningen af te lossen, dan ben je niet goed bezig. Heb je al moeilijkheden om elke maand rond te komen en wil je graag de nieuwe iPad hebben, dan ben je ook niet goed bezig. Het moet, indien je in financiële moeilijkheden zit, moeten worden besteed om je uit deze situatie te halen. En of het geld lenen zonder BKR is, is ook de vraag. Dan is het vaak een stuk duurder.

Geld lenen zonder bank – hoeveel kun je lenen?

Hoeveel geld je kunt lenen zonder bank, hangt sterk af van het feit hoe welvarend en welwillend jouw familieleden, collega’s en vrienden zijn. Ook het feit hoe erg jouw financiële problemen zijn, hangt af hoeveel vertrouwen je naasten je geven. Ook hoeveel je nodig hebt, hangt af van waarvoor je hebt nodig hebt. Misschien dat een particuliere geldschieter wel €2000 kan lenen, maar €15.000 wordt buiten banken om voor de meesten wel een beetje te gortig. Misschien kun je het product lenen op afbetaling, maar meer informatie hierover kun je ook op onze hoofdpagina vinden.